2011 m. sausio 4 d., antradienis

Hanojus- pirma diena

Pagaliau leidziames i Hanoju.Lauke +17 ...pas juos ziema...

Prie vizu isdavimo uztrukom apie valanda.Viena grupele is Lietuvos pamirso savo foto vizai gauti.....bet sia problema pareigunas issprende paprastai.Isejo is savo budeles su fotoaparatu....paprase laukianciuju siek tiek prasiskirstyti....ir nufotografavo.....jokiu problemu :))

Mus pasitiko viesbucio automobilis...patogu,nera ka ir sakyti....kaina buvau suderines 15 USD,kad ir 4 keliautojams.Vairuotojas pasitaike "lenktyninikas",tad nors ir patekom i motoroleriu kamscius.... atvykom greitai.Persirenge ,viesbutyje esancioje kelioniu agenturoje pasidereje nusipirkom tura i Halong ilanka 1 dienai 30 USD....ir pagal Lonely planet gidam "patraukem" vakarienes
 i artimiausia CHA CA LA VONG kavine
...ju pavadinimai l. panasus...tad kitoje gatves puseje...stovejo ir....kita istaiga.:)......nas viduje atrodo l.kukliai:)....jei ne gidas...nebutume uzsuke :)
Didzioji dalis keliautoju...tokie kaip mes.Gaminamas cia tik vienas zuvies patiekalas..... pastato ant stalo keptuve su zuvies gabaliukais ,o tu dedi darzoves ,makaronus ...susidaro ispudis,kad pats viska gamini :))
Sakuciu cia neradome,tad nori nenori teko "darbuotis" lazdelemis:)
Vakariene mums kainavo 260.000 Dongu(30lt) abiems ....alus "itrauktas" :))...nepersivalgem,bet buvo skanu...
Lauke prie musu "prikibo" CYCLO (riksos su sedima vieta preikyje)..."neatsargiai" pasidomejome kaina...7USD/val...... tad kol mes vaiksciojom pestute jie seke paskui vis siulydami kita kaina.Po 15 min. kaina 2.5USD/val.Pagailo ju ,o ir mes nieko pries kojas pailsinti :)
Aisku jie norejo susodinti mus i viena Cyclo...no problem,no problem!!! Kai atsisedom i atskirus cyclo...pasirode,kad vietos tik man ir mano fotoaparatui :))
Susitrauke nuo salcio (lauke turbut buvo apie10 laipsniu) stebejome naktini Hanojaus senamiesti,mopedu kamscius ir patys,neaisku pagal kokias taisykles buvome vezami per sankryzas......jausmas ....:).Sedi priekyje ir esi ivezamas i sankryza.Tavo vezimelis braunasi per kamsti...o tu neturi supratimo ka daro,kur suks, uz nugaros pedalus minantis vyrukas :))
Vakarinis Hanojus grazus....tik truko senovisko miesto sarmo :(

1 komentaras:

  1. Faina, kad rasai. Idomu skaityti, kol neturiu galimybes pati kazkur istrukti. O kas tas CYCLO?

    AtsakytiPanaikinti