2009 m. rugsėjo 3 d., ketvirtadienis

Delis,Isauso pirma diena Indijoje

Nakti teko miegoti "zuikio" miegu :)
Musu kambarys be langu...tad is ryto nueje pas bendrakeleives,buvom "pritrenkti vaizdelio".....per langus sviete saule ir sklido didelis triuksmas sumaises su bugnu garsais.
Nusileidom pusryciu.....atrodo laikas sustojes....niekas neskuba...o palubeje daug ventiliatoriu kuriu slamesys ....kazkodel primine amerikieciu filmus apie kara Vietname :)

Isejom i gatve....vel pribloske atmosfera....bugnu garsai susimaise su kitais garsais .....ivairiausi kvapai ....maisto ir ne tik :) O kur dar didele mase gatveje....klegesys visi kazkur juda.....dviraciai vezimai,mopedai....toje pacioje gatveje ir kedes .... cia skutamos barzdos ...

Nusipirkom vodafon kortele.Tam butina tureti foto ir uzpildyti anketa.....i kuria musu draugas Savrajus patare nerasyti ,teisingu asmens duomenu :))
Plytu pardvejai...

Mokinukai



Aplankem nepriklausomybes paminkla.Didelio ispudzio nepaliko....labai jau panasi i triumfo arka Paryziuje.Didziausia ispudi paliko pesciuju pereja per 6 juostu kelia (priesais triumfo arka)....eini is leto i pirma juosta,kol kazkas sutoja....bet eini labai,labai  atsargiai :))...ir taip kiekviena juosta iveikem.

Savrajus mus atveze i Siitu sventykla.Pries patekdami i sventykla uzsukom pas sventikus.Jie mums uzriso geltonas skareles.Rasau vaziuodamas...o akyse dar matau vaizda sventyklos viduje.Sventyklos viduje sventikai kartu su berniukais keistais instrumentais groja-skleidzia garsus..... kazkokia meditacine muzika....mano basos kojos iki kauliuku susmego i kilima.Kaip ir vietiniai susedom ant grindu ir keletei minuciu panirom i tokia busena....taip galima visa diena "rymoti" :))
 O isejus i lauka...laiptai ir apacioje didziulis tvenkinys...zmones braido,vaikai maudos...atsisedau ant laiptu ir tokia apeme ramybe !!!!  ...sunku patiketi,kad esame Delio centrineje dalyje.
Isejom i gatve ir pasukom musu autobusiuko link....vaikai kaip is filmo "lusnynu milionierius" prasineja pinigu....galu gale vienas isikimba i mano ranka ir kokia 100 metru ramia ejo kartu....karts nuo karto "kaulydamas" pinigu..
Na o prie autobuso vaizdelis....moterys su 3-5 men.kudikiai "paniskai" saukia,kad ju vaikai alkani....o kai priejo moteris "be veido" (kas mate filma "lusnynu milionierius" ir bjaurojamus zmones supras apie ka as....) ....Ilipom i autobusa sukresti ir ilgai tylejom....
























Vaziuojant miesto gatvemis .... iprastas vaizdas tiesiog ant saligatviu miegantys zmones..kai kurie net pasigamina palapines.....sunku isivaizduoti ka jie daro ziema.Pasak musu biciulio Savrajaus temperatura buna ir apie 0...daugelis tiesiog gatvese ir mirsta.Toks cia gyvenimas vargas ir skurdas salia.... didziules teritorijas uzimanciu uzsienio ambasadu....


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą