2009 m. rugsėjo 1 d., antradienis

Ryga-Praha-Amsterdamas.


Rasau jau sededamas lektuve is Rygos.
Si diena daugeliui mokiniu asocijuojasi su nauju gyvenimo etapu.As irgi jauciuosi lyg kazka....pradedamas..is naujo :))

 Siandien mano sunus..paauglys "gerietis"...isejo i mokykla su...duobutemis zanduose.Namie palieku ir savo grazia zmona...su stilinga suknele ir asaromis akyse....
Pasiilgsiu ju abieju....bet juk gyvenimas bega....tos 40 dienu prabegs ir mes vel busim kartu ...
 13 val.Rygos aerouostas.Grazu paziureti kaip sveriame savo lagaminus (galima i lektuva pasiimti tik 20 kg.) ir metem lauk mineralini vandeni ir kriauses..... kazkam kilo mintis,kad butu smagu Delyje ju paskanauti.Teko jas palikti Rygoje :)
Prasidejo registracija....na ir prasidejo :)......

1.Musu lagaminus suzymejo ... i Praha...po to "susigriebe"....ir isbego i sandelius su lipdukais "Delis"...na suabejojau ar juos rasim ten :)
2.Taip "nuosirdziai"  buvo skenuojami musu pasai,kad vienos bendrakeleives paso lapa su foto...praktiskai isplese!!Iskviete muitinika ir turbut todel,kad tai padare ...aerouosto darbuotoja ,uzregistravo.Na o toliau savo darba padare bendrakeleive,dizaino specialiste.Ji lipnia plevele suklijavo pasa....meistriskai...tik ar atlaikys toki kelia ir tiek patikrinimu..... laikas parodys.
3.Cia naujas siurprizas.Oro bendrove KLM,po to kai nutrauke veikla Latvijoje,pakeite musu bilietus ir mus turejo nuskraidinti Ceku oro linijos,o sie neivede pakeitimu i savo sistema ir .... pasirodo mes neturime bilietu !! Tai isaiskejo likus 7 min. iki registracijos pabaigos!!!!
 Bet kaip ir rasiau....mes lektuve ....ir iveike "smulkius" nesklandumus ....pradedame kelione.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą