2009 m. rugsėjo 2 d., trečiadienis

Amsterdamas-Delis

Laukimas Amsterdamo aerouoste
Sedziu lektuve i Deli.Mus visus isbarste po lektuva,tad sedziu apsuptas salies i kuria skrendu pilieciu... bus pakankami laiko pamastyti...kur trenkiuosi :))

Atskridom jau sutemus.Tik islipus ...apgaube siltas ir visur tvyrantis specifinis kvapas..labai jau primenantis smilkalus ir dar kazka......ko ....net nezinau .Aerouoste nusprendem issikeisti pinigus,cia visai neblogas kursas,tik.... as dar jauciuosi kaip namie...nuejau prie keityklos kur nebuvo eiles"Tom COOK..." ... nepaklausiau apie keitimo mokesti ir "suplojau" apie 10 proc. komisiniu....gera pamoka ateiciai.
Gavau 2 "plytas"  rupiju.....pinigu pundai atrode tokio dydzio ir "susaudyti" didelemis baldinemis "skobemis\"...turejau vargo kol istraukiau tuos metalo gabalus.
Lauke musu lauke musu draugas Savrajus.... kartu su musu issinuomotu autobusiuku 2 savaitemis zinoma ir vairuotoju bei jo padejeju.
Iki viesbucio vaziavome apie valanda.Visai nesinorejo prasieiti naktine gatve....sankryzose bureliai apskurusiu,besiruosianciu miegoti ant saligatviu ...vietiniu vargsu.
Palikom pasus registraturoje ir su lagaminais skubiai siaurais kolidoriais ...pajudejom i kambarius...."juodai" norejosi miego.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą