2012 m. liepos 13 d., penktadienis

Keliones pabaiga

  Susipakvome daiktus,papusryciavome ir sulauke vairuotojo Valodios....pajudėjome Kislovodsko link.Vel vaizdai....vaizdeliai... o,keliai.....keleliai :).Pasak Volodios ,Toyota dzipai ,čia atlaiko tik 1 metus,pradeda "atsiskirti" kėbulo dalys.Vietomis vanduo ant kelio isploves tokias duobes,kad mašinai pasvirus atrodo......jog vienas ratas kybo ore :).
  Kelione į Kislovodska truko 4 val.,tad pakeliui vėl sustojome kavinėje "V dali ot zon" .Cia nerealus blyneliai su ožkos pieno varške ir .....šaltas alus!!! Užkandžiaujant, nuotaika praskaidrino pasnekesys su vietiniu vyruku,kurio rusu kalba su kaukazietisku akcentu ir neįtikėtinai smaikstus žodžiai ir pastabos......be sustojimo verte juoktis :).
Paplepedami su Volodia atvaziavome į traukiniu stoti.....siandiena dalis grupes išvyksta namo.
Turbut po suslapusios kojines keitimosi ,leidžiantis iš viršūnes......šaltis "grybstelejo " keleta mano kojos pirštu,tad ........intuityviai ir as nusprendžiau sutrumpinti keliomis dienomis savo kelione ir patraukti namo.

Rašydamas paskutinius prisiminimus.......džiaugiuosi kad šios keliones metu sutikau ir susipažinau su draugiškais,linksmais ir ......nutrukgalviais žmonėmis !!!!

P.s.Žemiau filmukas, kuris sukurtas Valdo iniciatyva.....apie 2012m žygį į ELBRUSA !!!
Pirma dalis:
https://picasaweb.google.com/4rojus/VIDEOElbrusas2012#
Tesinys:
https://picasaweb.google.com/4rojus/VideoTesinysElbrusas2012#










 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą