2012 m. balandžio 6 d., penktadienis

6 dienos Kutoje


 Nepastebimai praejo 6 dienos Kutoje.Megavomes saule, komfortiska siluma ...iki 30  ir
baseinu.Dienomis mokiausi plaukti banglente.Cai galingos bangos, bet jos luzta prie pat kranto ir jautiesi saugiai, nes nera "traukimo" I jura.Tolumoje matesi didelese bangose "selstantys" banglentininkai.Banglenciu instruktorius gundanciai melavo......po 3 dienu ten plauksi ir tu :))......per 6 dienas ismokai tik atsistoti ant banglentes,kai "luzdama" banga pradedavo ja nesti !!!
 Gatvese, tik uzmezgus akiu kontakta , mus pasitiktadvo siltos sypsenos lyg butum sutikes seniai matyta drauga....  . Vakarais ieskodami rekomenduojamu restoraneliu, klaidziojome siauromis gatvelemis.Kai kur gatves tokios isauros ,kad net 2 mopedai sunkiai prasilenkia :). Cia daug mazu , jaukiu parduotuveliu ir siaip .......nereali atmosfera.Vienoje is gatveliu radome "Popie" restoraneli.Cia netik superine Bali stiliaus aplinka, bet ir laabaai skanus maistas.....      O pagrindine Kutos gatve primena Palanga su savo barais, tik cia nera tiek daug "gyvai plysaujancios" muzikos.
Viesbucio fragmentas..
 Su dviraciu aplankiau viena salia kito esancius Legiano ir Santyk kurortus.Kazkodel jie turi savo pavadinimus, nors yra trumpi ir susilieje , net nepajunti kaip pervaziuoji is vieno I kita.Siuksliu yra visuose pliazuose, bet situose ypac daug netvarkos.Juodas papludimio smelis, labai jau paprastai irengti barai su barmenais dredu sukuosenomis.....visa tai suteikia siems kurortams hipiskos atmosferos :).Mindamas dviracio pedalus atrodziau siek tiek keistokai tarp mopedu, bet sypsenu ir sveikinimu .....netruko.
 Saloje siuo metu mazai pasak vietiniu yra turistu, tad kainos "kyla" ....praso 400 000 IDR , bet mielai parduoda ir uz 50 000.As net banglente pirma diena po ilgu derybu issinuomavau uz 100 000,o jau sekancia diena mokedamas 50 000 is patenkintos sypsenos maciau ,kad moku per daug... :).
Paliekam Kuta su grazia jura, maloniais zmonemis, skaniu maistu ir nepamirstamais masazais ir rytoj traukiam I Ubuda.
  Paliekam slapta nora........grizti cia :)


 
 
 
 
 











































 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą