2010 m. lapkričio 24 d., trečiadienis

Mintis pradeti rasyti bloga kilo ruosiantis kelionei i Indija.Tuomet perskaiciau daug blogu apie Indija ir radau daug idomios informacijos.Vien aprasymas apie salia Risiheso miestelio esanti "laukini"  kriokli ...buvo "neikainuojamas"....

2010 m. liepos 26 d., pirmadienis

Zemyn....zemyn....namo !!!

Zygis jau baigtas.....1000m. aukstis
Kelemes su ausra ir susipakave daiktus susirinkome lauke.Apacioje aiskiai matesi Kuluaras.Lauke pasale,tad akmenys kol neisidienos neturetu pradeti kristi.Mano bendarzygiu veiduose nematyti dziaugsmo….grieciau susirupinimas ir susikaupimas.

Dauguma pradejo leistis po viena…musu trijule kaip ir siule vadas,leidosi susirise virve po tris.Gal ir leciau leidziamasi,bet ‘’kazkaip” jautiesi saugiau:).Ten kur nerasdavai-nepasiekdavai pastatyti kojos su ,paprasydavai palaikyti itempta virve….manau butu praverte trumpos pamokos kaip elgtis ir saugoti viens kita su virve.Leidome letai,prasilenkdami su kylancias I virsu alpinistais…..bloguose skaiciau,kad cia ‘’eismas’’ kaip autostradoje,bet gal del blogo oro,o gal del sio tako be apsauginiu trosu….. vieni kitiems netrukdeme.

2010 m. liepos 25 d., sekmadienis

Pagaliaaau nors ir sunkiai.....Mon Blano virsuneje 4810m !!!

Pagaliau.........
Visa nakti prasivarciau.....buvo sunku...gal pilnatis o gal naujas aukscio skirtumas....miegojau zuikio miegu.
Truko oro,krutine "plese'' ...vis pagalvodavau ar pajegsiu rytoj kilti...
Vakare nuejom miegoti ''po stalu'' :)).....man teko viena is geriausiu vietu,nes kiti gulesi tiesiog ant stalu...
Nors miegojau su termo rubais,nakti pradejo kresti saltis,tad teko viena po kitos vilktis termo maikutes ir megztini....gerai ,kad is vakaro pasidejau salia....nes tamsoj neimanoma rasti daiktu,kai apie tave ''knibzda'' mieganciu .
2val. prasidejo triuksmas
ir judesys.Visi sukilo..

2010 m. liepos 24 d., šeštadienis

Pajudejome link Mon Blanc

Vakar ramiai "nuslinkau" 9 val. miegoti.Pries tai ''pasisildziau'' po karstu vandeniu kempingo duse :)).Atsibudau 2 nakties ir su ausinukais pragulejau iki ryto.....pries akis sunki diena,bet nesimiega nors tu ka...
Kylant saulei pusryciai ir paskutiniai daiktu pakavimai.....netelpa visi daiktai i kuprine :(.....slidinejimo apranga,miegmaisis,salmas,antra kuprine,kates,virves.....vienu zodziu,o visko reikia!!!
Na ,pagaliau viska sukisau i kuprine.Tilpo ir 1 kg. sokolado,kuris bus reikalingas sturmuojant virsune.Rado kam patiketi sokolada......pamatytu kiek as jo suvalgau namie :))

2010 m. liepos 16 d., penktadienis

Avantiūros pradžia.....

I kelione susiruosiau su DITMOS organizuota grupe.
Neturiu supratimo kiek sunki bus si kelione ir.....nezinau ko vaziuoju,tiesiog kazkokia jega jau 3-eti metai mane "traukia''....... i kalnus.Vis atsirasdavo kazkokiu priezasciu atidelioti.......bet dabar sedziu su ausinukais autobuse ir..... stebiu ilipancius zmones..... su kai kuriais teks buti ir ...sunkiomis akimirkomis :)

2010 m. liepos 15 d., ketvirtadienis

2010 metu avantiura ...kopimas i Mont Blanc virsune 4810m.

 ‎"Didziausias issukis gyvenime-yra iveikti savo paties (nusistatytas) ribas ir eiti taip toli,kaip niekada nebutum ne svajojes".
(Paul Gauguin)